Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de perete Lavvu Style Black Wood LCT1010, diam. 40 cm Ceas de perete Lavvu Style Black Wood LCT1010, diam. 40 cm
  Un ceas decorativ cu stil, din lemn negru. Este împodobit cu cifre în culoare argintie, cu logo decupat prin tehnologia laser. Datorită diametrului de 40 cm va fi un obiect deosebit în orice cameră sau birou. Ambalajul este de 100% reciclabil. Bateriile folosite Vă rugăm să le duceți la punctele de colectare a bateriilor folosite. Vă mulțumim că ocrotiți natura împreună cu noi.
5,0 3
258

Ceas de perete Lavvu Style Black Wood LCT1010, diam. 40 cm

Ceas de perete Lavvu Style Black Wood LCT1010, diam. 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un ceas decorativ cu stil, din lemn negru. Este împodobit cu cifre în culoare argintie, cu logo decupat prin tehnologia laser. Datorită diametrului de 40 cm va fi un obiect deosebit în orice cameră sau birou.

Ambalajul este de 100% reciclabil. Bateriile folosite Vă rugăm să le duceți la punctele de colectare a bateriilor folosite. Vă mulțumim că ocrotiți natura împreună cu noi.

Codul de catalog:

 680569
Distribuie
lavvu

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide