Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas magnetic cu clepsidră Deluxe, 16,5 cm Ceas magnetic cu clepsidră Deluxe, 16,5 cm
  Aceste ceasuri confecționate de mână reprezintă un cadou potrivit pentru casă oferind, pe lângă funcționalitate, și un decor frumos. Timpul de scurgere este de un minut. Datorită magnetului de la bază și a piliturii, în timpul scurgerii se creează diverse forme și sculpturi în miniatură. Bucurați-vă de surpriza ce vă așteaptă la fiecare întoarcere. Ceasul va reprezenta o adevărată bijuterie a casei.   Dimensiunile bazei sunt 8 x 8 x 2 cm.
4,0 1
-1

Ceas magnetic cu clepsidră Deluxe, 16,5 cm

Ceas magnetic cu clepsidră Deluxe, 16,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceste ceasuri confecționate de mână reprezintă un cadou potrivit pentru casă oferind, pe lângă funcționalitate, și un decor frumos. Timpul de scurgere este de un minut. Datorită magnetului de la bază și a piliturii, în timpul scurgerii se creează diverse forme și sculpturi în miniatură. Bucurați-vă de surpriza ce vă așteaptă la fiecare întoarcere. Ceasul va reprezenta o adevărată bijuterie a casei.
 
Dimensiunile bazei sunt 8 x 8 x 2 cm.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 6 cm
Înălţime: 16,5 cm

Codul de catalog:

 682861
Distribuie

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide