Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceaşcă cu farfurioară Bufniţă neagră, 2 buc., 250 ml Ceaşcă cu farfurioară Bufniţă neagră, 2 buc., 250 ml
  Acest set format din ceaşcă cu farfurioară îi va bucura pe toţi cei care iubesc bufniţele. Ceaşca şi farfurioara sunt perfect asortate, fiind decorate cu bufniţe simpatice de culoarea neagră şi cu culori expresive. Pachetul conţine 2 ceşti şi două farfurioare, ambalate frumos în cutie cadou. Vă puteţi face o bucurie vouă înşivă sau celor apropiaţi. Piesele se poate spăla în maşina de spălat vase, dar recomandăm să se spele manual, pentru a se păstra culorile perfecte.   Înveseliţi-vă bucătăria cu aceste bufniţe simpatice. Bufniţa - simbol al înţelepciunii - în combinaţia coloristică negru-roşu, va încânta orice suflet glumeţ. Articolele din această colecţie veselă de textile şi porţelanuri pentru bucătărie pot fi şi cadouri simpatice. Întreaga colecţie Bufniţe este AICI.
4,5 37
66

Ceaşcă cu farfurioară Bufniţă neagră, 2 buc., 250 ml

Ceaşcă cu farfurioară Bufniţă neagră, 2 buc., 250 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest set format din ceaşcă cu farfurioară îi va bucura pe toţi cei care iubesc bufniţele. Ceaşca şi farfurioara sunt perfect asortate, fiind decorate cu bufniţe simpatice de culoarea neagră şi cu culori expresive. Pachetul conţine 2 ceşti şi două farfurioare, ambalate frumos în cutie cadou. Vă puteţi face o bucurie vouă înşivă sau celor apropiaţi. Piesele se poate spăla în maşina de spălat vase, dar recomandăm să se spele manual, pentru a se păstra culorile perfecte.
 
Înveseliţi-vă bucătăria cu aceste bufniţe simpatice. Bufniţa - simbol al înţelepciunii - în combinaţia coloristică negru-roşu, va încânta orice suflet glumeţ. Articolele din această colecţie veselă de textile şi porţelanuri pentru bucătărie pot fi şi cadouri simpatice. Întreaga colecţie Bufniţe este AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Material: porțelan
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 107309
Distribuie

Review-uri

4,5 (37 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide