Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceașcă de ceai cu strecurătoare Altom Scarlett, 300 ml Ceașcă de ceai cu strecurătoare Altom Scarlett, 300 ml
 Combinația excepțională dintre sticlă și porțelan este hitul acestui an. Compoziția cu bujori roz va aduce un aer vesel de primăvară în orice interior. Această cană vă va permite să serviți elegant și confortabil băutura caldă preferată. Are o capacitate puțin mai mare decât ceștile obișnuite. Strecurătoarea din porțelan este o soluție ideală pentru cei car nu preferă strecurătorile metalice. Capacul împiedică scurgerea conținutului și protejează perfect împotriva insectelor.
2,5 2
64

Ceașcă de ceai cu strecurătoare Altom Scarlett, 300 ml

Ceașcă de ceai cu strecurătoare Altom Scarlett, 300 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere



Combinația excepțională dintre sticlă și porțelan este hitul acestui an. Compoziția cu bujori roz va aduce un aer vesel de primăvară în orice interior. Această cană vă va permite să serviți elegant și confortabil băutura caldă preferată. Are o capacitate puțin mai mare decât ceștile obișnuite.
Strecurătoarea din porțelan este o soluție ideală pentru cei car nu preferă strecurătorile metalice. Capacul împiedică scurgerea conținutului și protejează perfect împotriva insectelor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 10,5 cm
Lăţime: 10 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 126183
Distribuie
altom

Review-uri

2,5 (2 review-uri)
50 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide