Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Organizator cosmetic 15 compartimente Compactor Organizator cosmetic 15 compartimente
  Acest organizator spațios Compactor cu cincisprezece compartimente este un ajutor minunat și spațios în încercarea de a menține produsele cosmetice ordonate. Este fabricat din plastic transparent și durabil. Organizatorul Compactor oferă suficient spațiu pentru a depozita tot ce aveți nevoie pentru machiajul zilnic. Puteți așeza aici confortabil oje, rujuri, toate pensulele necesare sau bețișoare de bumbac. Totul va fi la îndemână și disponibil în orice moment, clar sortat. Plasticul transparent folosit este atemporal prin simplitatea sa. Organizatorul se va potrivi în orice interior. Este suficient de mare pentru a se potrivi pe o masă de toaletă obișnuită și, în același timp, nu ocupă spațiu inutil.Produsul este foarte simplu, dar cu opțiuni pe care le veți aprecia cu siguranță. Păstrarea ordinii pe masa de toaletă va fi ușoară cu acest organizator Compactor.
4,5 17
58

Compactor Organizator cosmetic 15 compartimente

Compactor Organizator cosmetic 15 compartimente

17 review-uri
57,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 57,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

Descriere

Acest organizator spațios Compactor cu cincisprezece compartimente este un ajutor minunat și spațios în încercarea de a menține produsele cosmetice ordonate. Este fabricat din plastic transparent și durabil.
Organizatorul Compactor oferă suficient spațiu pentru a depozita tot ce aveți nevoie pentru machiajul zilnic. Puteți așeza aici confortabil oje, rujuri, toate pensulele necesare sau bețișoare de bumbac. Totul va fi la îndemână și disponibil în orice moment, clar sortat.
Plasticul transparent folosit este atemporal prin simplitatea sa. Organizatorul se va potrivi în orice interior. Este suficient de mare pentru a se potrivi pe o masă de toaletă obișnuită și, în același timp, nu ocupă spațiu inutil.Produsul este foarte simplu, dar cu opțiuni pe care le veți aprecia cu siguranță. Păstrarea ordinii pe masa de toaletă va fi ușoară cu acest organizator Compactor.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 12,7 cm
Culoare: pur
Greutate: 0,47 kg
Înălţime: 8 cm
Lăţime: 22,3 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 120289
Distribuie
compactor

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide