Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coș deșeuri cosmetice Natural alb, 17 x 24,5 cm Coș deșeuri cosmetice Natural alb, 17 x 24,5 cm
 Coșul de deșeuri cosmetice de 3 litri are formă cilindrică și un mecanism cu pedală, care permite deschiderea acestuia fără a fi nevoie să-l atingeți cu mâinile. Ajunge doar să călcați pe pedală și capacul se ridică. În plus, are un recipient din plastic detașabil, care face ca sacul de gunoi să fie mai ușor de manevrat, și un mâner practic pentru a fi transportat cu ușurință. Designul modern și curat se va potrivi în orice interior.
0,0 0
64

Coș deșeuri cosmetice Natural alb, 17 x 24,5 cm

Coș deșeuri cosmetice Natural alb, 17 x 24,5 cm

63,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 63,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 22 Norocei

DescriereCoșul de deșeuri cosmetice de 3 litri are formă cilindrică și un mecanism cu pedală, care permite deschiderea acestuia fără a fi nevoie să-l atingeți cu mâinile. Ajunge doar să călcați pe pedală și capacul se ridică.

În plus, are un recipient din plastic detașabil, care face ca sacul de gunoi să fie mai ușor de manevrat, și un mâner practic pentru a fi transportat cu ușurință. Designul modern și curat se va potrivi în orice interior.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 17 cm
Înălţime: 24,5 cm
Material: metal
Volum: 3 l

Codul de catalog:

 699032
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide