Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coş multifuncţional Butter Kings, Mint Stripes Coş multifuncţional Butter Kings, Mint Stripes
 Cine spune că un coş de uz casnic trebuie să fie plictisitor, monocrom şi sobru? Butter Kings dovedeşte contrariul! Este suficient să vă uitaţi la acest coş - este vesel, distractiv şi cu siguranţă a cădea bine în orice colţ al casei dvs. Poate fi folosit pentru rufe murdare sau pentru păstrarea jucăriilor.   Nu ducem lipsă de modele originale. Cu siguranţă că veţi aprecia dungile fine în culori pastelate, completate cu un imprimeu auriu. Coşul este dintr-un material textil uşor şi poate fi deschis şi închis cu uşurinţă. Este solid, rezistent şi uşor de spălat. Materialul exterior este 100% poliester, umplutura interioară este 100% polietilenă.   Butter Kings este o marcă originală din Cehia, care vă oferă accesorii de uz casnic pline de culori, de poze vesele şi de motive puţin trăsnite.  Scopul ei este acela de a vă lumina şi înveseli casa cu accesorii originale, ceea ce reuşeşte din plin.
0,0 0
167

Coş multifuncţional Butter Kings, Mint Stripes

Coş multifuncţional Butter Kings, Mint Stripes

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCine spune că un coş de uz casnic trebuie să fie plictisitor, monocrom şi sobru? Butter Kings dovedeşte contrariul! Este suficient să vă uitaţi la acest coş - este vesel, distractiv şi cu siguranţă a cădea bine în orice colţ al casei dvs. Poate fi folosit pentru rufe murdare sau pentru păstrarea jucăriilor.
 
Nu ducem lipsă de modele originale. Cu siguranţă că veţi aprecia dungile fine în culori pastelate, completate cu un imprimeu auriu. Coşul este dintr-un material textil uşor şi poate fi deschis şi închis cu uşurinţă. Este solid, rezistent şi uşor de spălat. Materialul exterior este 100% poliester, umplutura interioară este 100% polietilenă.
 
Butter Kings este o marcă originală din Cehia, care vă oferă accesorii de uz casnic pline de culori, de poze vesele şi de motive puţin trăsnite.  Scopul ei este acela de a vă lumina şi înveseli casa cu accesorii originale, ceea ce reuşeşte din plin.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 26 cm
Culoare: verde
Înălţime: 70 cm
Lăţime: 57 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 209080
Distribuie
butterkings

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide