Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covor Hawaii roz, 80 x 150 cm Covor Hawaii roz, 80 x 150 cm
 Dacă căutați un covor elegant, care va decora perfect interiorul, atunci tocmai l-ați găsit! Acest covor Hawaii este de înaltă calitate, de culoare roz. Motivul Hawaii excelează prin tratamentul termic "heatset carving". Covorul este din polipropilenă de 100% și este confecționat prin tehnologia fixării termice „heatset”. Această metodă de tratare oferă covoarelor proprietăți solicitate, precum stabilitate dimensională și volum mai mare. Prin urmare, fibrele sunt încrețite și tăiate în anumite locuri (carving) lungimea lor fiind între 15-25 mm. Prin acest tratamen covorul obține un aspect de lux, și va fi mai rezistent. La acest material se remarcă și varietatea de culori și moliciune la atingere. Calitatea covorului se remarcă și prin densitatea fibrelor țesute (puncte de legare/m2).  
0,0 0
199

Covor Hawaii roz, 80 x 150 cm

reducere -22%
Covor Hawaii roz, 80 x 150 cm Covor Hawaii roz, 80 x 150 cm

Covor Hawaii roz, 80 x 150 cm

Iniţial: 254,99 lei | Reducere: 56,00 lei 198,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 198,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 58 Norocei

DescriereDacă căutați un covor elegant, care va decora perfect interiorul, atunci tocmai l-ați găsit! Acest covor Hawaii este de înaltă calitate, de culoare roz. Motivul Hawaii excelează prin tratamentul termic "heatset carving". Covorul este din polipropilenă de 100% și este confecționat prin tehnologia fixării termice „heatset”.

Această metodă de tratare oferă covoarelor proprietăți solicitate, precum stabilitate dimensională și volum mai mare. Prin urmare, fibrele sunt încrețite și tăiate în anumite locuri (carving) lungimea lor fiind între 15-25 mm. Prin acest tratamen covorul obține un aspect de lux, și va fi mai rezistent. La acest material se remarcă și varietatea de culori și moliciune la atingere. Calitatea covorului se remarcă și prin densitatea fibrelor țesute (puncte de legare/m2).  

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni: 80 x 150 cm
Material: 100% polipropilenă
Mărime: 80 x 150 cm

Codul de catalog:

 237132
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide