Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraş cocos, pisici gri, 40 x 60 cm Covoraş cocos, pisici gri, 40 x 60 cm
 Covoraşul din cocos, cu pisici, nu trebuie să lipsească din faţa uşii de la casă. Acest covoraş este destinat tuturor celor care iubesc pisicile. Covoraşul este, în plus, o cartede vizităa dvs., sugerând multe despre locatari oaspeţilor dar şi trecătorilor.
4,5 88
40

Covoraş cocos, pisici gri, 40 x 60 cm

Covoraş cocos, pisici gri, 40 x 60 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovoraşul din cocos, cu pisici, nu trebuie să lipsească din faţa uşii de la casă. Acest covoraş este destinat tuturor celor care iubesc pisicile. Covoraşul este, în plus, o cartede vizităa dvs., sugerând multe despre locatari oaspeţilor dar şi trecătorilor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 40 x 70 cm
Material: fibră de nucă de cocos

Codul de catalog:

 218232
Distribuie

Review-uri

4,5 (88 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide