Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraș de copii Kids 550 blue, 80 x 150 cm Covoraș de copii Kids 550 blue, 80 x 150 cm
 Acest covoraș simpatică pentru copii are detalii elaborate și va face camera minunată. Designul cu pisicuțe și steluțe va transforma camera copiilor într-un palat de poveste. În plus, execuția elegantă nu va eclipsa celelalte decorațiuni. Covorașul este fabricat din polipropilenă tip frisé de înaltă calitate, caracterizată printr-o densitate mai mare de fibre. Este moale și plăcut la atingere, dar în același timp foarte rezistent și ușor de întreținut. Acest lucru va oferi copiilor dvs. un confort maxim atunci când se joacă și va părea nou mult timp.
5,0 1
118

Covoraș de copii Kids 550 blue, 80 x 150 cm

Covoraș de copii Kids 550 blue, 80 x 150 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest covoraș simpatică pentru copii are detalii elaborate și va face camera minunată. Designul cu pisicuțe și steluțe va transforma camera copiilor într-un palat de poveste. În plus, execuția elegantă nu va eclipsa celelalte decorațiuni.
Covorașul este fabricat din polipropilenă tip frisé de înaltă calitate, caracterizată printr-o densitate mai mare de fibre. Este moale și plăcut la atingere, dar în același timp foarte rezistent și ușor de întreținut. Acest lucru va oferi copiilor dvs. un confort maxim atunci când se joacă și va părea nou mult timp.

Codul de catalog:

 226157
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide