Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraş de intrare Hexagon, 40 x 70 cm Covoraş de intrare Hexagon, 40 x 70 cm
 Covoraşul de intrare este un accesoriu care vă ajută să menţineţi curăţenia în casă, fiind şi o adevărată carte de vizită. Nu ar trebui să lipsească din faţa niciunei uşi de intrare a locuinţei dvs. Acest covoraş de intrare este fabricat din cauciuc şi este prevăzut cu orificii. Efectul anti-alunecare ajută la îndepărtarea impurităţilor mai mari, cum ar fi zăpada, noroiul şi nisipul şi împiedică alunecarea în caz de vreme nefavorabilă. Este foarte uşor de întreţinut.
4,5 14
25

Covoraş de intrare Hexagon, 40 x 70 cm

Reducere
Covoraş de intrare Hexagon, 40 x 70 cm Covoraş de intrare Hexagon, 40 x 70 cm Covoraş de intrare Hexagon, 40 x 70 cm Covoraş de intrare Hexagon, 40 x 70 cm

Covoraş de intrare Hexagon, 40 x 70 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovoraşul de intrare este un accesoriu care vă ajută să menţineţi curăţenia în casă, fiind şi o adevărată carte de vizită. Nu ar trebui să lipsească din faţa niciunei uşi de intrare a locuinţei dvs. Acest covoraş de intrare este fabricat din cauciuc şi este prevăzut cu orificii. Efectul anti-alunecare ajută la îndepărtarea impurităţilor mai mari, cum ar fi zăpada, noroiul şi nisipul şi împiedică alunecarea în caz de vreme nefavorabilă. Este foarte uşor de întreţinut.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Dimensiuni: 40 x 70 cm
Înălţime: 1,2 cm
Material: cauciuc

Codul de catalog:

 221681
Distribuie

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide