Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraș Frunze, roșu, 40 x 60 cm Covoraș Frunze, roșu, 40 x 60 cm
 Covorașul este primul lucru pe care îl văd oaspeții dvs., de aceea nu ar trebui să fie numai practic și decorativ. Marginile covorașului sunt din cauciuc și partea din mijloc din mochetă. Acest covoraș împiedică alunecarea când vremea este nefavorabilă și este ușor de întreținut. Astfel, murdăria nu va fi împrăștiată prin încăpere. Bucurați-vă de un confort maxim în casa dvs.
4,5 27
20

Covoraș Frunze, roșu, 40 x 60 cm

Covoraș Frunze, roșu, 40 x 60 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovorașul este primul lucru pe care îl văd oaspeții dvs., de aceea nu ar trebui să fie numai practic și decorativ. Marginile covorașului sunt din cauciuc și partea din mijloc din mochetă. Acest covoraș împiedică alunecarea când vremea este nefavorabilă și este ușor de întreținut. Astfel, murdăria nu va fi împrăștiată prin încăpere. Bucurați-vă de un confort maxim în casa dvs.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Dimensiuni: 40 x 60 cm
Înălţime: 0,8 cm
Material: cauciuc

Codul de catalog:

 230978
Distribuie

Review-uri

4,5 (27 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide