Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraş pentru scări Birmingham, roşu, 24 x 65 cm Covoraş pentru scări Birmingham, roşu, 24 x 65 cm
  Covoraşul pentru scări Birmingham este cel mai nou tip de astfel de covoraş. Poate fi folosit în orice interior şi pe orice suprafaţă. Se fixează pe scări prin intermediul unei benzi adezive care din fabricaţie este fixată pe partea de dos a covoraşului. Covoraşul pentru scări Birmingham nu are doar o funcţie estetică ci şi de protecţie a scărilor împotriva deteriorării şi de protecţie împotriva alunecării.   Covoraşele Birmingham sunt confecţionate cu noduri în buclă scurtă, sunt tivite şi au o margine rezistentă. Aceste covoraş se curăţă cu o perie moale, cu săpun sau detergent. La dimensiunile specificate trebuie să se ia în calcul şi curbarea de 4 cm pe plintă (se scurtează suprafaţa de călcare specificată).
4,5 17
21

Covoraş pentru scări Birmingham, roşu, 24 x 65 cm

Covoraş pentru scări Birmingham, roşu, 24 x 65 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Covoraşul pentru scări Birmingham este cel mai nou tip de astfel de covoraş. Poate fi folosit în orice interior şi pe orice suprafaţă. Se fixează pe scări prin intermediul unei benzi adezive care din fabricaţie este fixată pe partea de dos a covoraşului. Covoraşul pentru scări Birmingham nu are doar o funcţie estetică ci şi de protecţie a scărilor împotriva deteriorării şi de protecţie împotriva alunecării.
 
Covoraşele Birmingham sunt confecţionate cu noduri în buclă scurtă, sunt tivite şi au o margine rezistentă. Aceste covoraş se curăţă cu o perie moale, cu săpun sau detergent. La dimensiunile specificate trebuie să se ia în calcul şi curbarea de 4 cm pe plintă (se scurtează suprafaţa de călcare specificată).

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 24 cm
Culoare: roșu
Greutate: 950 g/m2
Lăţime: 65 cm
Material: 100% polipropilenă

Codul de catalog:

 217446
Distribuie

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide