Menu
Covoraş pentru scări Birmingham, roşu, 24 x 65 cm Covoraş pentru scări Birmingham, roşu, 24 x 65 cm
 Covoraşul pentru scări Birmingham este cel mai nou tip de astfel de covoraş. Poate fi folosit în orice interior şi pe orice suprafaţă. Se fixează pe scări prin intermediul unei benzi adezive care din fabricaţie este fixată pe partea de dos a covoraşului. Covoraşul pentru scări Birmingham nu are doar o funcţie estetică ci şi de protecţie a scărilor împotriva deteriorării şi de protecţie împotriva alunecării.   Covoraşele Birmingham sunt confecţionate cu noduri în buclă scurtă, sunt tivite şi au o margine rezistentă. Aceste covoraş se curăţă cu o perie moale, cu săpun sau detergent. La dimensiunile specificate trebuie să se ia în calcul şi curbarea de 4 cm pe plintă (se scurtează suprafaţa de călcare specificată).
4,5 13
21

Covoraş pentru scări Birmingham, roşu, 24 x 65 cm

Covoraş pentru scări Birmingham, roşu, 24 x 65 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovoraşul pentru scări Birmingham este cel mai nou tip de astfel de covoraş. Poate fi folosit în orice interior şi pe orice suprafaţă. Se fixează pe scări prin intermediul unei benzi adezive care din fabricaţie este fixată pe partea de dos a covoraşului. Covoraşul pentru scări Birmingham nu are doar o funcţie estetică ci şi de protecţie a scărilor împotriva deteriorării şi de protecţie împotriva alunecării.
 
Covoraşele Birmingham sunt confecţionate cu noduri în buclă scurtă, sunt tivite şi au o margine rezistentă. Aceste covoraş se curăţă cu o perie moale, cu săpun sau detergent. La dimensiunile specificate trebuie să se ia în calcul şi curbarea de 4 cm pe plintă (se scurtează suprafaţa de călcare specificată).

Adâncime: 24 cm
Culoare: roșu
Greutate: 950 g/m2
Lăţime: 65 cm
Material: 100% polipropilenă
 217446
Distribuie

Review-uri

4,5 (13 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide