Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie de depozitare Casă Lukas 14,5 cm, gri Cutie de depozitare Casă Lukas 14,5 cm, gri
  Casa Lukas. Uitaţi de casete şi cutii plictisitoare, căsuţele Marie, Clara, Tobias, Lukas şi Benedikte de la marca Neon Living vă vor lumina interiorul şi vă vor ajuta să păstraţi obiectele mărunte.   Pot fi cumpărate separat însă cel mai bine ies în evidenţă dacă sunt împreună. Sunt potrivite pentru baie, birou sau bucătărie, dar şi în camera de copii!   Căsuţele au fost prezentate şi au avut un mare succes la expoziţia noastră de la Designblok 2013.   
4,0 1
27

Cutie de depozitare Casă Lukas 14,5 cm, gri

Reducere
Cutie de depozitare Casă Lukas 14,5 cm, gri Cutie de depozitare Casă Lukas 14,5 cm, gri Cutie de depozitare Casă Lukas 14,5 cm, gri

Cutie de depozitare Casă Lukas 14,5 cm, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Casa Lukas. Uitaţi de casete şi cutii plictisitoare, căsuţele Marie, Clara, Tobias, Lukas şi Benedikte de la marca Neon Living vă vor lumina interiorul şi vă vor ajuta să păstraţi obiectele mărunte.
 
Pot fi cumpărate separat însă cel mai bine ies în evidenţă dacă sunt împreună. Sunt potrivite pentru baie, birou sau bucătărie, dar şi în camera de copii!
 
Căsuţele au fost prezentate şi au avut un mare succes la expoziţia noastră de la Designblok 2013.   

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Înălţime: 14,5 cm
Lăţime: 6,5 cm
Lungime: 9,5 cm
Material: 100% acril

Codul de catalog:

 102874
Distribuie
neonliving

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide