Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie de şerveţele Fiordaliso, 25 cm Cutie de şerveţele Fiordaliso, 25 cm
 Păstraţi-vă batistele din hârtie în această cutie cu stil, cu motiv cu flori. Va fi o decoraţiune frumoasă pe birou, pe un raft sau pe o noptieră, astfel încât să aveţi oricând la îndemână şerveţelele. Cutia este învelită în pânză şi se închide cu o încuietoare metalică.
4,5 16
50

Cutie de şerveţele Fiordaliso, 25 cm

Cutie de şerveţele Fiordaliso, 25 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePăstraţi-vă batistele din hârtie în această cutie cu stil, cu motiv cu flori. Va fi o decoraţiune frumoasă pe birou, pe un raft sau pe o noptieră, astfel încât să aveţi oricând la îndemână şerveţelele. Cutia este învelită în pânză şi se închide cu o încuietoare metalică.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14 cm
Greutate: 0,73 kg
Înălţime: 12 cm
Lăţime: 25 cm
Material: MDF

Codul de catalog:

 681465
Distribuie

Review-uri

4,5 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide