Menu
Cutie Kela Elina, 15 x 6 cm Cutie Kela Elina, 15 x 6 cm
 Această doză cosmetică marca KELA este fabricată din plastic transparent şi este prevăzută cu capac. Doza face parte din seria Elina.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
4,0 8
27

Cutie Kela Elina, 15 x 6 cm

Cutie Kela Elina, 15 x 6 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă doză cosmetică marca KELA este fabricată din plastic transparent şi este prevăzută cu capac. Doza face parte din seria Elina.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Adâncime: 11 cm
Culoare: pur
Înălţime: 6 cm
Lăţime: 15 cm
Material: Plastic
 678495
Distribuie
kela

Review-uri

4,0 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide