Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie pentru unt ceramică Banquet Olives Cutie pentru unt ceramică Banquet Olives
 Un ajutor practic în fiecare bucătărie, care vă va permite să depozitați untul în frigider, fără necesitatea de a deschide ambalajul original. În plus va îndeplini și rolul estetic, deci puteți servi la masă untul direct din ea fără nici o grijă. Poate fi spălată în mașina de spălat vase, dar pentru menținerea culorilor saturate recomandăm spălarea manuală. Bucurați-vă de astmosfera mediteraneană cu un motiv fin de măsline. Colecția Olives combină elegantul cu practicul. Culoarea verde deschis va împrospăta masa dumneavoastră și va stimula apetitul de mâncare. Întreaga colecție se poate vedea AICI .
4,5 87
51

Cutie pentru unt ceramică Banquet Olives

Cutie pentru unt ceramică Banquet Olives

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn ajutor practic în fiecare bucătărie, care vă va permite să depozitați untul în frigider, fără necesitatea de a deschide ambalajul original. În plus va îndeplini și rolul estetic, deci puteți servi la masă untul direct din ea fără nici o grijă. Poate fi spălată în mașina de spălat vase, dar pentru menținerea culorilor saturate recomandăm spălarea manuală.

Bucurați-vă de astmosfera mediteraneană cu un motiv fin de măsline. Colecția Olives combină elegantul cu practicul. Culoarea verde deschis va împrospăta masa dumneavoastră și va stimula apetitul de mâncare. Întreaga colecție se poate vedea AICI .

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 13 cm
Culoare: verde
Înălţime: 8 cm
Lăţime: 17,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică

Codul de catalog:

 106441
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (87 review-uri)
97 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide