Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune de grădină Pitic cu felinar, MGO,20 x 19 x 38,5 cm Decorațiune de grădină Pitic cu felinar, MGO,20 x 19 x 38,5 cm
 DoriDoriți o decorațiune originală pentru grădina sau terasa dvs.? Cumpărați-vă acest pitic simpatic, cu un felinar în care puteți introduce lumânare tip pastilă.
4,5 4
90

Decorațiune de grădină Pitic cu felinar, MGO,20 x 19 x 38,5 cm

Decorațiune de grădină Pitic cu felinar, MGO,20 x 19 x 38,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDoriDoriți o decorațiune originală pentru grădina sau terasa dvs.? Cumpărați-vă acest pitic simpatic, cu un felinar în care puteți introduce lumânare tip pastilă.

Codul de catalog:

 692750
Distribuie

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide