Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune zână Daisy mov, 9 x 21 x 9 cm, poliresin Decorațiune zână Daisy mov, 9 x 21 x 9 cm, poliresin
Figurina unică a unei zâne flori cu aripi de fluture este o amintire irezistibilă a frumuseții lumii naturale. Rochia ei florală, perfect țesută din petale de flori, întărește impresia că natura însăși este cea care o îmbrățișează. Armonia cromatică a statuii îi subliniază unicitatea și estetica.Această statuie din polirăsină poate fi un cadou minunat pentru o persoană dragă, dar și o decorațiune uimitoare pentru spațiul dumneavoastră. Aduceți un pic de natură în viața dvs. cu această zână delicată cu flori, amintindu-ne de locul unde se află cu adevărat cea mai mare bogăție.Aceasta nu este o jucărie. Nu o țineți la îndemâna copiilor mici. .
0,0 0
34

Decorațiune zână Daisy mov, 9 x 21 x 9 cm, poliresin

reducere -31%
Decorațiune zână Daisy mov, 9 x 21 x 9 cm, poliresin Decorațiune zână Daisy mov, 9 x 21 x 9 cm, poliresin Decorațiune zână Daisy mov, 9 x 21 x 9 cm, poliresin Decorațiune zână Daisy mov, 9 x 21 x 9 cm, poliresin

Decorațiune zână Daisy mov, 9 x 21 x 9 cm, poliresin

Iniţial: 48,99 lei | Reducere: 15,00 lei 33,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 33,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereFigurina unică a unei zâne flori cu aripi de fluture este o amintire irezistibilă a frumuseții lumii naturale. Rochia ei florală, perfect țesută din petale de flori, întărește impresia că natura însăși este cea care o îmbrățișează. Armonia cromatică a statuii îi subliniază unicitatea și estetica.
 
Această statuie din polirăsină poate fi un cadou minunat pentru o persoană dragă, dar și o decorațiune uimitoare pentru spațiul dumneavoastră. Aduceți un pic de natură în viața dvs. cu această zână delicată cu flori, amintindu-ne de locul unde se află cu adevărat cea mai mare bogăție.
 
Aceasta nu este o jucărie. Nu o țineți la îndemâna copiilor mici.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 9 cm
Culoare: mov
Greutate: 0,32 kg
Înălţime: 21 cm
Lăţime: 9 cm
Material: polirășină

Codul de catalog:

 704921
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide