Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză Altom Coffee din tablă, cu capac, negru Doză Altom Coffee din tablă, cu capac, negru
Această doză de la marca Altom cu siguranță nu o veți ascunde în dulap, dimpotrivă - merită să fie expusă! Doza din tablă are un design plăcut, este decorată cu inscripții care au rolul funcțional. Recipientul protejează produsele uscate de umezeală și praf și ajută la organizare mai bună a spațiului din bucătărie. Datorită metodei speciale de vopsire, doza este rezistentă la coroziune ș își păstrează culoarea pe o durată lungă.
4,5 41
33

Doză Altom Coffee din tablă, cu capac, negru

Doză Altom Coffee din tablă, cu capac, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă doză de la marca Altom cu siguranță nu o veți ascunde în dulap, dimpotrivă - merită să fie expusă! Doza din tablă are un design plăcut, este decorată cu inscripții care au rolul funcțional.
 
Recipientul protejează produsele uscate de umezeală și praf și ajută la organizare mai bună a spațiului din bucătărie. Datorită metodei speciale de vopsire, doza este rezistentă la coroziune ș își păstrează culoarea pe o durată lungă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 11 cm
Înălţime: 15 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: tablă

Codul de catalog:

 128096
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (41 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide