Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză din sticlă KITCHEN, cu capac, 1,5 l Doză din sticlă KITCHEN, cu capac, 1,5 l
 Recipientele pentru păstrarea şi depozitare alimentelor nu sunt niciodată suficiente. Aduc ordinea în bucătăria dvs. Această doză este un ajutor practic în bucătărie, frigider sau în cămară.  Doza este fabricată din sticlă transparentă şi vă va atrage atenţia prin forma curbată elegantă. Doza are şi o toartă din sticlă pentru o manipulare simplă. Înălţimea dozei fără capac este de 18 cm.
4,5 11
28

Doză din sticlă KITCHEN, cu capac, 1,5 l

Doză din sticlă KITCHEN, cu capac, 1,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRecipientele pentru păstrarea şi depozitare alimentelor nu sunt niciodată suficiente. Aduc ordinea în bucătăria dvs. Această doză este un ajutor practic în bucătărie, frigider sau în cămară.  Doza este fabricată din sticlă transparentă şi vă va atrage atenţia prin forma curbată elegantă. Doza are şi o toartă din sticlă pentru o manipulare simplă. Înălţimea dozei fără capac este de 18 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 9,8 cm
Înălţime: 21,5 cm
Material: sticlă
Volum: 1,5 l

Codul de catalog:

 106580
Distribuie

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide