Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză din sticlă Luminarc EASY BOX, 1,22 l Doză din sticlă Luminarc EASY BOX, 1,22 l
 Caserola pătrată din sticlă Easy Box, de la renumita de marca franceză Luminarc, are formă pătrată și va fi un partener excelent pentru prânzurile la birou și la un picnic în natură. Impresionează nu doar prin designul modern, ci și prin capacul inovator. Această caserolă se închide numai cu o clemă.   Capacul din plastic durificat, fără BPA, este prevăzut cu o garnitură din silicon, care închide etanș vasul pentru mâncarea că rămână întotdeauna la locul ei. Orificiul de ventilare, pentru evacuarea aburului în timpul încălzirii alimentelor, este mascat sub clemă, deci este suficient doar să deschideți caserola și totul este pregătit pentru încălzire în cuptorul cu microunde. Caserola este fabricată din sticlă solidă și rezistentă, care rezistă la temperaturi de lână la 200 de grade Celsius, putând fi astfel folosită și pentru coacerea în cuptor.    La fabricare a fost utilizată o nouă compoziție de sticlă Silium75, provenind din 85 % surse naturale fără plumb și bor.
4,5 37
47

Doză din sticlă Luminarc EASY BOX, 1,22 l

Doză din sticlă Luminarc EASY BOX, 1,22 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCaserola pătrată din sticlă Easy Box, de la renumita de marca franceză Luminarc, are formă pătrată și va fi un partener excelent pentru prânzurile la birou și la un picnic în natură. Impresionează nu doar prin designul modern, ci și prin capacul inovator. Această caserolă se închide numai cu o clemă.
 
Capacul din plastic durificat, fără BPA, este prevăzut cu o garnitură din silicon, care închide etanș vasul pentru mâncarea că rămână întotdeauna la locul ei. Orificiul de ventilare, pentru evacuarea aburului în timpul încălzirii alimentelor, este mascat sub clemă, deci este suficient doar să deschideți caserola și totul este pregătit pentru încălzire în cuptorul cu microunde. Caserola este fabricată din sticlă solidă și rezistentă, care rezistă la temperaturi de lână la 200 de grade Celsius, putând fi astfel folosită și pentru coacerea în cuptor. 
 
La fabricare a fost utilizată o nouă compoziție de sticlă Silium75, provenind din 85 % surse naturale fără plumb și bor.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18 cm
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 7 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 18 cm
Maşina de spălat: Da
Material: plastic + sticlă
Volum: 1,22 l

Codul de catalog:

 119336
Distribuie
luminarc

Review-uri

4,5 (37 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide