Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză din tablă cu capac EH Leatherette, TEA Doză din tablă cu capac EH Leatherette, TEA
Această cutie metalică este o variantă simplă și elegantă de a depozita ceai. Doza este de culoare albă cu suprafața în relief și este prevăzută cu inscripție din piele sintetică. Capacul are un mâner practic, care permite o deschidere simplă. Ajustați-vă bucătăria până-n ultimul detaliu! Tocmai aceste obiecte obișnuite o să vă facă ziua mai frumoasă. 
4,5 5
34

Doză din tablă cu capac EH Leatherette, TEA

Doză din tablă cu capac EH Leatherette, TEA

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această cutie metalică este o variantă simplă și elegantă de a depozita ceai. Doza este de culoare albă cu suprafața în relief și este prevăzută cu inscripție din piele sintetică.

Capacul are un mâner practic, care permite o deschidere simplă. Ajustați-vă bucătăria până-n ultimul detaliu! Tocmai aceste obiecte obișnuite o să vă facă ziua mai frumoasă.Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 11 cm
Greutate: 0,29 kg
Înălţime: 15 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: tablă
Volum: 1,4 l

Codul de catalog:

 127066
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide