Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l
 Un recipient unic pentru prepararea și servirea a 5 litri de băutură răcoritoare. Recipientul, din material plastic de înaltă calitate este certificat pentru utilizare în sănătate și farmacie, are un coș spațios pentru infuzarea bucăților de fructe, legume sau ierburi.   Recipientul este echipat cu un robinet pentru dozarea confortabilă a băuturilor și se livrează cu 4 pahare din plastic colorat. Puteți plasa robinetul pe partea mai largă sau mai îngustă a tăvii, în funcție de spațiul disponibil. Pentru turnarea ușoară a băuturilor în paharele colorate, așezați recipientul pe suportul livrat. Puteți așeza paharele după cum doriți în spațiul de sub suport sau pe suprafața capacului recipientului. Pentru sărbătorile și petrecerile copiilor, aceștia pot decora recipientul cu autocolante originale cu motive ale lumii marine, care sunt incluse în pachet. Fabricat din plastic de primă clasă certificat pentru utilizare în sănătate și farmacie, garnitură din silicon de calitate.
0,0 0
123

Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l

Reducere
Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l

Dozator băuturi Tescoma myDRINK, 5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn recipient unic pentru prepararea și servirea a 5 litri de băutură răcoritoare. Recipientul, din material plastic de înaltă calitate este certificat pentru utilizare în sănătate și farmacie, are un coș spațios pentru infuzarea bucăților de fructe, legume sau ierburi.
 
Recipientul este echipat cu un robinet pentru dozarea confortabilă a băuturilor și se livrează cu 4 pahare din plastic colorat. Puteți plasa robinetul pe partea mai largă sau mai îngustă a tăvii, în funcție de spațiul disponibil. Pentru turnarea ușoară a băuturilor în paharele colorate, așezați recipientul pe suportul livrat. Puteți așeza paharele după cum doriți în spațiul de sub suport sau pe suprafața capacului recipientului. Pentru sărbătorile și petrecerile copiilor, aceștia pot decora recipientul cu autocolante originale cu motive ale lumii marine, care sunt incluse în pachet. Fabricat din plastic de primă clasă certificat pentru utilizare în sănătate și farmacie, garnitură din silicon de calitate.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17,5 cm
Greutate: 0,8 kg
Înălţime: 31 cm
Lăţime: 27 cm
Material: Plastic
Volum: 5 l

Codul de catalog:

 117580
Distribuie
tescoma

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide