Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dozator de săpun Koziol Flow Organic, bej,250 ml, 8,8 x 8,8 x 17,7 cm Dozator de săpun Koziol Flow Organic, bej,250 ml, 8,8 x 8,8 x 17,7 cm
  Acest dozator cu pompă blocabilă este perfect pentru orice baie. Poate fi folosit pentru a doza săpun lichid, ori creme și loțiune de ten. Este fabricat din material reciclat, cu adaos de celuloză.   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.
5,0 1
72

Dozator de săpun Koziol Flow Organic, bej,250 ml, 8,8 x 8,8 x 17,7 cm

Dozator de săpun Koziol Flow Organic, bej,250 ml, 8,8 x 8,8 x 17,7 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest dozator cu pompă blocabilă este perfect pentru orice baie. Poate fi folosit pentru a doza săpun lichid, ori creme și loțiune de ten. Este fabricat din material reciclat, cu adaos de celuloză.
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaționale pentru design.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8,8 cm
Culoare: bej
Înălţime: 17,7 cm
Lăţime: 8,8 cm
Material: Plastic
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 694602
Distribuie
koziol

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide