Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Draperie André, flori, alb, 135 x 246 cm Draperie André, flori, alb, 135 x 246 cm
 Draperia André va înfrumuseţa camera de copii, dormitorul sau orice altă încăpere din locuinţa dvs., creând o atmosferă plăcută. Draperia este prevăzută cu tunel de agăţare pe galerie şi cu bandă de cute adecvată pentru atârnarea pe cârlige. Materialul de calitate asigură o durabilitate mare acestei draperii. Cu marca Albani veţi da un suflu nou ferestrelor dvs.!
5,0 1
81

Draperie André, flori, alb, 135 x 246 cm

Draperie André, flori, alb, 135 x 246 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDraperia André va înfrumuseţa camera de copii, dormitorul sau orice altă încăpere din locuinţa dvs., creând o atmosferă plăcută. Draperia este prevăzută cu tunel de agăţare pe galerie şi cu bandă de cute adecvată pentru atârnarea pe cârlige. Materialul de calitate asigură o durabilitate mare acestei draperii. Cu marca Albani veţi da un suflu nou ferestrelor dvs.!

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 245 cm
Lăţime: 135 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 135 x 245 cm
Număr de piese într-un set: 1 buc.

Codul de catalog:

 206310
Distribuie
albani

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide