Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Draperie duş Daria negru, 180 x 180 cm Draperie duş Daria negru, 180 x 180 cm
 Cu această draperie textilă vă veţi bucura de o baie confortabilă, fără un stop de apă acolo unde nu trebuie. În plus, modelul frumos şi culorile vor da un aspect plăcut băii dvs., draperia devenind un accesoriu excelent. Draperia este impermeabilă şi ape se scurge uşor pe ea în cadă. În partea de sus a draperiei este un tiv cu orificii pentru inele. Aceste draperii se spală doar la mână. Nu se albeşte, nu se curăţă chimic, nu se usucă în maşina de uscat rufe şi nu se calcă. Cel mai bine este să se lase liber la uscat.
4,0 9
33

Draperie duş Daria negru, 180 x 180 cm

Draperie duş Daria negru, 180 x 180 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCu această draperie textilă vă veţi bucura de o baie confortabilă, fără un stop de apă acolo unde nu trebuie. În plus, modelul frumos şi culorile vor da un aspect plăcut băii dvs., draperia devenind un accesoriu excelent. Draperia este impermeabilă şi ape se scurge uşor pe ea în cadă. În partea de sus a draperiei este un tiv cu orificii pentru inele. Aceste draperii se spală doar la mână. Nu se albeşte, nu se curăţă chimic, nu se usucă în maşina de uscat rufe şi nu se calcă. Cel mai bine este să se lase liber la uscat.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Dimensiuni: 180 x 180 cm
Înălţime: 180 cm
Lăţime: 180 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 180 x 180 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 222412
Distribuie

Review-uri

4,0 (9 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide