Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru
 Farfuriile din plastic sunt ca o briză proaspătă de vară pentru prânzul sau cina, în aer liber pe terasă și, fără niciun ciob, pot rezista chiar și petrecerilor furtunoase. Materialele lor solide și culorile moderne transmit întotdeauna o senzație plăcută dată de o masă frumos pusă. Datorită greutății lor, rămân stabile chiar și când apar rafale puternice de vânt.
0,0 0
34

Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru

Reducere
Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru

Farfurie întinsă Koziol CLUB 26 cm, albastru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFarfuriile din plastic sunt ca o briză proaspătă de vară pentru prânzul sau cina, în aer liber pe terasă și, fără niciun ciob, pot rezista chiar și petrecerilor furtunoase. Materialele lor solide și culorile moderne transmit întotdeauna o senzație plăcută dată de o masă frumos pusă. Datorită greutății lor, rămân stabile chiar și când apar rafale puternice de vânt.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 26 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 126001
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide