Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Faţă de masă Cibulák, 120 x 140 cm Faţă de masă Cibulák, 120 x 140 cm
 Faţă de masă Cibulák, cu model tradiţional. Este o faţă de masă pentru bucătărie sau sufragerie. Această faţă de masă este confecţionată din 100% bumbac de calitate. Asortaţi-vă bucătăria şi sufrageria cu programul nostru Cibulák. Daţi un aer nostalgic bucătăriei dvs. - modelul Cibulák u mai este exclusiv pentru vesela din porţelan. Acest motiv clasic nu are vârstă şi modelul albastru pe fond alb poate să împodobească orice masă. Întreaga colecţie este AICI.
4,5 135
84

Faţă de masă Cibulák, 120 x 140 cm

Faţă de masă Cibulák, 120 x 140 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFaţă de masă Cibulák, cu model tradiţional. Este o faţă de masă pentru bucătărie sau sufragerie. Această faţă de masă este confecţionată din 100% bumbac de calitate. Asortaţi-vă bucătăria şi sufrageria cu programul nostru Cibulák.

Daţi un aer nostalgic bucătăriei dvs. - modelul Cibulák u mai este exclusiv pentru vesela din porţelan. Acest motiv clasic nu are vârstă şi modelul albastru pe fond alb poate să împodobească orice masă. Întreaga colecţie este AICI.

Codul de catalog:

 214848
Distribuie

Review-uri

4,5 (135 review-uri)
98 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide