Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Faţă de masă crăciun Ornamente de crăciun, 85 x 85 cm Faţă de masă crăciun Ornamente de crăciun, 85 x 85 cm
 Învioraţi masa dumneavoastră festivă cu o faţă de masă cu motive de crăciun. Motivul este tipărit prin imprimare digitală, aşa că arată ca unul într-adevăr viu. Materialul se întreţine uşor, astfel locuinţa poate fi într-adevăr frumoasă şi fără un efort deosebit.
4,5 20
35

Faţă de masă crăciun Ornamente de crăciun, 85 x 85 cm

Reducere
Faţă de masă crăciun Ornamente de crăciun, 85 x 85 cm Faţă de masă crăciun Ornamente de crăciun, 85 x 85 cm Faţă de masă crăciun Ornamente de crăciun, 85 x 85 cm

Faţă de masă crăciun Ornamente de crăciun, 85 x 85 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎnvioraţi masa dumneavoastră festivă cu o faţă de masă cu motive de crăciun. Motivul este tipărit prin imprimare digitală, aşa că arată ca unul într-adevăr viu. Materialul se întreţine uşor, astfel locuinţa poate fi într-adevăr frumoasă şi fără un efort deosebit.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Material: 100% poliester
Mărime: 85 x 85 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 221424
Distribuie

Review-uri

4,5 (20 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide