Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Foarfecă multifuncțională Vitility VIT-70210340 Foarfecă multifuncțională Vitility VIT-70210340
 Datorită lamelor groase, această foarfecă este într-adevăr multifuncțională. Poate fi folosită pentru a tăia hârtie, plastic, la porționarea cărnii de pasăre sau a coastelor și pentru decojirea nucilor. După demontarea în două bucăți, poate fi folosită la decojirea sau tăierea legumelor. Lamele pot fi folosite și separat ca deschizător de sticle sau șurubelniță. Foarfeca se livrează într-un toc solid, fiind astfel ușor de păstrat.
0,0 0
59

Foarfecă multifuncțională Vitility VIT-70210340

Foarfecă multifuncțională Vitility VIT-70210340

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDatorită lamelor groase, această foarfecă este într-adevăr multifuncțională. Poate fi folosită pentru a tăia hârtie, plastic, la porționarea cărnii de pasăre sau a coastelor și pentru decojirea nucilor. După demontarea în două bucăți, poate fi folosită la decojirea sau tăierea legumelor. Lamele pot fi folosite și separat ca deschizător de sticle sau șurubelniță. Foarfeca se livrează într-un toc solid, fiind astfel ușor de păstrat.

Parametri şi specificaţii

Greutate: 0,21 kg
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 358729
Distribuie
vitility

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide