Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă de gheață, 3 piese, 11 x 29 x 4 cm Formă de gheață, 3 piese, 11 x 29 x 4 cm
 Răcorire în zilele de vară, care să îi bucure și pe copii? Cu aceste forme veți avea în doar câteva ore cuburi de gheață pentru limonadele de vară sau pentru cafeaua de după-amiază. Pachetul conține 3 forme, fiecare pentru 12 cuburi de gheață, Formele au nuanțe pastelate de bej, roz și verde mentol. Datorită materialului maleabil, cuburile de gheață se desprind ușor din forme și acestea pot fi reumplute imediat.
4,5 10
21

Formă de gheață, 3 piese, 11 x 29 x 4 cm

Formă de gheață, 3 piese, 11 x 29 x 4 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRăcorire în zilele de vară, care să îi bucure și pe copii? Cu aceste forme veți avea în doar câteva ore cuburi de gheață pentru limonadele de vară sau pentru cafeaua de după-amiază.

Pachetul conține 3 forme, fiecare pentru 12 cuburi de gheață, Formele au nuanțe pastelate de bej, roz și verde mentol. Datorită materialului maleabil, cuburile de gheață se desprind ușor din forme și acestea pot fi reumplute imediat.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 29 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 4 cm
Lăţime: 11 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 126831
Distribuie

Review-uri

4,5 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide