Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Frosch Limescale Cleaner cu zmeură oțet, 500 ml Frosch Limescale Cleaner cu zmeură oțet, 500 ml
Un produs de curățare eficient care elimină rapid murdăria și calcarul încăpățânat. Formula cu oțet de zmeură are grijă de curățenia din bucătărie și baie. Produsul a primit certificatul ECOLABEL al UE. Formula cu oțet de zmeură și acizi naturali îndepărtează rapid depunerile grele de calcar și murdărie. Curăță eficient robinetele, bazinele, băile, dușurile și gresia. Lasă o strălucire strălucitoare și un miros frumos de zmeură coaptă. Sticla este fabricată din material 100% reciclat și poate fi reciclată din nou după utilizare. Produsul este vegan și nu conține microplastice. .
4,5 19
22

Frosch Limescale Cleaner cu zmeură oțet, 500 ml

Frosch Limescale Cleaner cu zmeură oțet, 500 ml

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereUn produs de curățare eficient care elimină rapid murdăria și calcarul încăpățânat. Formula cu oțet de zmeură are grijă de curățenia din bucătărie și baie. Produsul a primit certificatul ECOLABEL al UE.
Formula cu oțet de zmeură și acizi naturali îndepărtează rapid depunerile grele de calcar și murdărie. Curăță eficient robinetele, bazinele, băile, dușurile și gresia. Lasă o strălucire strălucitoare și un miros frumos de zmeură coaptă. Sticla este fabricată din material 100% reciclat și poate fi reciclată din nou după utilizare. Produsul este vegan și nu conține microplastice.
.

Codul de catalog:

 800573
Distribuie
frosch

Review-uri

4,5 (19 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide