Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Hârtie igienică Renova 3 straturi, 6 buc.negru Hârtie igienică Renova 3 straturi, 6 buc.negru
Surprindeți-vă oaspeții cu culoarea neconvențională a hârtiei igienice "mătăsoase". Culoarea neobișnuită a hârtiei igienice RENOVA va surprinde pe fiecare musafir care va intra la toaleta dumneavoastră. Va asorta perfect interiorul modern, va deveni un accesoriu extravagant. Rola hârtiei igienice este ușor parfumată. Parfumul nu mai este aplicat la fabricarea hârtiei igienice, faptul acesta ajută la prevenirea eventualelor reacții alergice.Această hârtie igienică de lux este testată sub control dermatologic și ginecologic strict. Garantează că materialul nu colorează, nu lasă pete și nu irită pielea. Hârtia igienică este fabricată din celuloză naturală de 100%. Dimensiuni rolă:  9,7 x 10,5 cm; foaie: 9,5 x 11,5 cm. O rolă include 140 foi. Ambalaj: 6 role.Oferiți cadou aceste role de hârtie igienică colorate, cu orice ocazie. Crăciun, ziua de naștere, petrecere de casă și altele.
4,5 22
45

Hârtie igienică Renova 3 straturi, 6 buc.negru

Hârtie igienică Renova 3 straturi, 6 buc.negru Hârtie igienică Renova 3 straturi, 6 buc.negru Hârtie igienică Renova 3 straturi, 6 buc.negru Hârtie igienică Renova 3 straturi, 6 buc.negru
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 19 clienţi

Hârtie igienică Renova 3 straturi, 6 buc.negru

22 review-uri
44,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 44,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereSurprindeți-vă oaspeții cu culoarea neconvențională a hârtiei igienice "mătăsoase". Culoarea neobișnuită a hârtiei igienice RENOVA va surprinde pe fiecare musafir care va intra la toaleta dumneavoastră. Va asorta perfect interiorul modern, va deveni un accesoriu extravagant.
 
Rola hârtiei igienice este ușor parfumată. Parfumul nu mai este aplicat la fabricarea hârtiei igienice, faptul acesta ajută la prevenirea eventualelor reacții alergice.
 
Această hârtie igienică de lux este testată sub control dermatologic și ginecologic strict. Garantează că materialul nu colorează, nu lasă pete și nu irită pielea. Hârtia igienică este fabricată din celuloză naturală de 100%.
 
Dimensiuni rolă:  9,7 x 10,5 cm; foaie: 9,5 x 11,5 cm. O rolă include 140 foi. Ambalaj: 6 role.
 
Oferiți cadou aceste role de hârtie igienică colorate, cu orice ocazie. Crăciun, ziua de naștere, petrecere de casă și altele.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Greutate: 0,49 kg
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 803136
Distribuie

Review-uri

4,5 (22 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide