Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Hrănitor pentru păsări Apartment, galben Hrănitor pentru păsări Apartment, galben
 Acest hrănitor din lemn este destinat pentru hrănirea în exterior a păsărilor sălbatice pe tot parcursul anului, dar mai ales iarna. Hrănitorul este prevăzut cu un şnur prin intermediul căruia poate fi agăţat pe gard, în pom sau în alt parte.   Haideţi să readucem natura aproape de noi! Datorită coloritului plăcut şi designului vesel, acest hrănitor pentru păsări va decora excelent orice grădină. Păsările învaţă repede să revină la hrănitor şi dvs. veţi avea posibilitatea de a urmări jocul lor voios.
3,0 9
44

Hrănitor pentru păsări Apartment, galben

Hrănitor pentru păsări Apartment, galben

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest hrănitor din lemn este destinat pentru hrănirea în exterior a păsărilor sălbatice pe tot parcursul anului, dar mai ales iarna. Hrănitorul este prevăzut cu un şnur prin intermediul căruia poate fi agăţat pe gard, în pom sau în alt parte.
 
Haideţi să readucem natura aproape de noi! Datorită coloritului plăcut şi designului vesel, acest hrănitor pentru păsări va decora excelent orice grădină. Păsările învaţă repede să revină la hrănitor şi dvs. veţi avea posibilitatea de a urmări jocul lor voios.

Parametri şi specificaţii

Culoare: galben
Înălţime: 22 cm
Lăţime: 13 cm
Material: lemn

Codul de catalog:

 678653
Distribuie

Review-uri

3,0 (9 review-uri)
77 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide