Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Înălțător auto Cars, 15 - 36 kg Înălțător auto Cars, 15 - 36 kg
 Înălțător auto, potrivit pentru copii cu vârsta de aproximativ 3-12 ani, cu greutatea de 15-36 kg. Înălțător auto de scaun, grupa de siguranță II-III cu omologare E20 44R-04 3410, este fabricat din polietilenă întărită și husă din 100% poliester, umplutura interioară este din burete textil și poliester. Copilul este fixat de centurile de siguranță în 3 puncte cu auto-retractare ale vehiculului. Înălțătorul auto în sine este așezat în vehicul pe scaunele din spate, cu fața spre direcția de deplasare. Produsul este foarte rezistent la impact, construcția sa este nedeformabilă și, în același timp, are un nivel maxim posibil de confort.
0,0 0
149

Înălțător auto Cars, 15 - 36 kg

Înălțător auto Cars, 15 - 36 kg

148,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 148,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: vineri 29. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 35 Norocei

DescriereÎnălțător auto, potrivit pentru copii cu vârsta de aproximativ 3-12 ani, cu greutatea de 15-36 kg. Înălțător auto de scaun, grupa de siguranță II-III cu omologare E20 44R-04 3410, este fabricat din polietilenă întărită și husă din 100% poliester, umplutura interioară este din burete textil și poliester.

Copilul este fixat de centurile de siguranță în 3 puncte cu auto-retractare ale vehiculului. Înălțătorul auto în sine este așezat în vehicul pe scaunele din spate, cu fața spre direcția de deplasare.

Produsul este foarte rezistent la impact, construcția sa este nedeformabilă și, în același timp, are un nivel maxim posibil de confort.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Greutate: 1 kg
Material: amestec din materiale textile
Motiv din poveste: Cars
Sarcina: 36 kg
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 700936
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide