Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Încărcător auto Philips DLP2521/00 Încărcător auto Philips DLP2521/00
  Încărcătorul auto Philips susține încărcarea rapidă, optimizând în același timp performanța, astfel încât dispozitivul primește întotdeauna atâta energie cât este necesară și se încarcă la viteza maximă posibilă.   Încărcați cele mai recente dispozitive de la portul USB-C compatibil PD, optimizați performanțele de încărcare și reduceți timpul de încărcare. În același timp, puteți utiliza portul de încărcare USB-A pentru a încărca alte dispozitive.   USB-C este cel mai recent conector de încărcare, fiind acum utilizat de dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele mobile, aparatele fotografice outdoor și tabletele. Funcția PD (Power Delivery - alimentare cu energie) este un standard USB de alimentare care definește alimentarea de 15 W, 27 W, 45 W și până la 100 W.   Caracteristici: încărcare simultană a două dispozitive prin intermediul celor 2 porturi USB de încărcare(1 port USB-C și un port USB-A clasic) protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii, supratensiunii și supracurentului putere până la 36 W și tehnologie Power Delivery ce maximizează viteza de încărcare  
0,0 0
81

Încărcător auto Philips DLP2521/00

Încărcător auto Philips DLP2521/00

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Încărcătorul auto Philips susține încărcarea rapidă, optimizând în același timp performanța, astfel încât dispozitivul primește întotdeauna atâta energie cât este necesară și se încarcă la viteza maximă posibilă.
 
Încărcați cele mai recente dispozitive de la portul USB-C compatibil PD, optimizați performanțele de încărcare și reduceți timpul de încărcare. În același timp, puteți utiliza portul de încărcare USB-A pentru a încărca alte dispozitive.
 
USB-C este cel mai recent conector de încărcare, fiind acum utilizat de dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele mobile, aparatele fotografice outdoor și tabletele. Funcția PD (Power Delivery - alimentare cu energie) este un standard USB de alimentare care definește alimentarea de 15 W, 27 W, 45 W și până la 100 W.
 
Caracteristici:
  • încărcare simultană a două dispozitive prin intermediul celor 2 porturi USB de încărcare(1 port USB-C și un port USB-A clasic)
  • protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii, supratensiunii și supracurentului
  • putere până la 36 W și tehnologie Power Delivery ce maximizează viteza de încărcare
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10 cm
Culoare: negru
Greutate: 0,06 kg
Înălţime: 3 cm
Lăţime: 19,5 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 692220
Distribuie
philips

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide