Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalație luminoasă pentru copii, 10 LED-uri, roz Instalație luminoasă pentru copii, 10 LED-uri, roz
 Agățați deasupra patului copiilor această instalație luminoasă frumoasă care va lumina ca un cer cu stele. Este alimentată cu 3 baterii AA care nu sunt incluse în pachet. Instalația are 10 LED-uri sub formă de stele și lună. Distanța dintre LED-uri este de 15 cm. Cablu de alimentare are o lungime de 40 cm. Culoare lumină - alb cald.
4,5 10
53

Instalație luminoasă pentru copii, 10 LED-uri, roz

Instalație luminoasă pentru copii, 10 LED-uri, roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAgățați deasupra patului copiilor această instalație luminoasă frumoasă care va lumina ca un cer cu stele. Este alimentată cu 3 baterii AA care nu sunt incluse în pachet. Instalația are 10 LED-uri sub formă de stele și lună. Distanța dintre LED-uri este de 15 cm. Cablu de alimentare are o lungime de 40 cm. Culoare lumină - alb cald.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Lungime: 150 cm

Codul de catalog:

 686767
Distribuie

Review-uri

4,5 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide