Menu
Lustră de copii Rabalux 4631 Shepherd, Lustră de copii Rabalux 4631 Shepherd,
 Ochii au nevoie de o grijă specială şi de aceea este important ca iluminatul camerelor de copii să fie ales cu grijă. Această lustră a fost concepută special pentru nevoile copiilor. Motivele folosite au fost inspirate din lumea animalelor. Modelele sunt haioase şi incitante, atrăgând atenţia şi dezvoltând imaginaţia copiilor. Pe lângă acestea, lustra corespunde cerinţelor specifice constructive privind intensitatea luminii. Dacă se foloseşte un bec cu lumină caldă, va deveni un accesoriu preferat şi modern al camerei de copii.   Accesoriul de suspendare nu este inclus în pachet, dar poate fi cumpărat separat având numărul de catalog 678161.   Abajurul este confecţionat din hârtie. Acest produs poate fi completat cu alte corpuri de iluminat din aceeaşi colecţie.
4,5 9
37

Lustră de copii Rabalux 4631 Shepherd,

Lustră de copii Rabalux 4631 Shepherd,

9 review-uri
36,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: joi 18. 06. 2020  
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereOchii au nevoie de o grijă specială şi de aceea este important ca iluminatul camerelor de copii să fie ales cu grijă. Această lustră a fost concepută special pentru nevoile copiilor. Motivele folosite au fost inspirate din lumea animalelor. Modelele sunt haioase şi incitante, atrăgând atenţia şi dezvoltând imaginaţia copiilor. Pe lângă acestea, lustra corespunde cerinţelor specifice constructive privind intensitatea luminii. Dacă se foloseşte un bec cu lumină caldă, va deveni un accesoriu preferat şi modern al camerei de copii.
 
Accesoriul de suspendare nu este inclus în pachet, dar poate fi cumpărat separat având numărul de catalog 678161.
 
Abajurul este confecţionat din hârtie. Acest produs poate fi completat cu alte corpuri de iluminat din aceeaşi colecţie.

Acoperire: 20
Culoare: albastru
Diametru: 40 cm
Material: hârtie
 678040
Distribuie
rabalux

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide