Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport din sticlă, 25 x 15 cm Suport din sticlă, 25 x 15 cm
 Vă place să stați seara la lumina romantică a lumânărilor? Sau să creați propriile decorațiuni și dupa aceea nu aveți unde să le așezați? Vă oferim acest suport de sticlă. Înăuntru puteți plasa atât lumânările, cât și diferite aranjamente din flori artificiale, pietre sau alte decorațiuni. Poate fi folosit și ca vază pentru flori naturale.
4,0 6
48

Suport din sticlă, 25 x 15 cm

Suport din sticlă, 25 x 15 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă place să stați seara la lumina romantică a lumânărilor? Sau să creați propriile decorațiuni și dupa aceea nu aveți unde să le așezați? Vă oferim acest suport de sticlă. Înăuntru puteți plasa atât lumânările, cât și diferite aranjamente din flori artificiale, pietre sau alte decorațiuni.

Poate fi folosit și ca vază pentru flori naturale.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 15 cm
Înălţime: 25 cm
Material: sticlă

Codul de catalog:

 681706
Distribuie

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide