Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Joc Logic Woody, din lemn Joc Logic Woody, din lemn
  Logic este un joc excelent pentru a exersa logica și combinatorica. La începutul jocului, primul jucător plasează în secret orice combinație de patru piese colorate într-o zonă ascunsă de sub tablă. Celălalt jucător încearcă să ghicească combinația, formând o combinație de patru piese în mod secvențial, pe fiecare rând de pe tablă. Primul jucător evaluează fiecare dintre încercările acestuia cu ajutorul unor mici jetoane de evaluare, după cum urmează: pentru fiecare jeton pe care jucătorul care ghicește l-a plasat în culoarea corectă și în locul corect, el atribuie un jeton negru; pentru fiecare jeton pe care jucătorul care ghicește l-a plasat în culoarea corectă, dar în locul greșit, el atribuie un jeton alb. Jucătorul care ghicește nu știe pentru care jetoane au fost alocate jetoanele de evaluare. Jocul se termină atunci când jucătorul care ghicește descoperă combinația (prin urmare, încercarea câștigătoare primește numărul total de jetoane negre). Jucătorii schimbă apoi rolurile și jocul continuă. Câștigă jucătorul care a avut nevoie de mai puține încercări pentru a ghici.
4,5 22
46

Joc Logic Woody, din lemn

reducere -23%
Joc Logic Woody, din lemn Joc Logic Woody, din lemn

Joc Logic Woody, din lemn

22 review-uri
Iniţial: 59,99 lei | Reducere: 14,00 lei 45,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 45,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

Descriere

Logic este un joc excelent pentru a exersa logica și combinatorica. La începutul jocului, primul jucător plasează în secret orice combinație de patru piese colorate într-o zonă ascunsă de sub tablă. Celălalt jucător încearcă să ghicească combinația, formând o combinație de patru piese în mod secvențial, pe fiecare rând de pe tablă.
Primul jucător evaluează fiecare dintre încercările acestuia cu ajutorul unor mici jetoane de evaluare, după cum urmează: pentru fiecare jeton pe care jucătorul care ghicește l-a plasat în culoarea corectă și în locul corect, el atribuie un jeton negru; pentru fiecare jeton pe care jucătorul care ghicește l-a plasat în culoarea corectă, dar în locul greșit, el atribuie un jeton alb. Jucătorul care ghicește nu știe pentru care jetoane au fost alocate jetoanele de evaluare.
Jocul se termină atunci când jucătorul care ghicește descoperă combinația (prin urmare, încercarea câștigătoare primește numărul total de jetoane negre). Jucătorii schimbă apoi rolurile și jocul continuă. Câștigă jucătorul care a avut nevoie de mai puține încercări pentru a ghici.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16,5 cm
Culoare: naturală
Greutate: 0,43 kg
Înălţime: 2,5 cm
Lăţime: 30,5 cm
Material: lemn
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 693251
Distribuie
woody

Review-uri

4,5 (22 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide