Karlsson 5533 Ceas perete cu design, 35 cm Karlsson 5533 Ceas perete cu design, 35 cm
 Ceas de perete din sticlă într-un design modern pur Karlsson va deveni un accesoriu excelent pentru fiecare încăpere. Cadranul este în nuanţa lucioasă tip lapte, cifrele în imitaţia cuprului şi arătătoare metalice. Ceasul are mecanismul de acţiune Quartz care funcţionează cu ajutorul bateriei. Brandul olandez Karlsson este un producător însemnat de ceasuri de interior. Este un brand recunoscut și renumit pe plan internațional, care este vândut în întreaga lume. Se remarcă nu numai prin calitatea sa, dar și prin design inovator și formele estetice uimitoare.
0,0 0
246

Karlsson 5533 Ceas perete cu design, 35 cm

Transport gratuit
Karlsson 5533 Ceas perete cu design, 35 cm Karlsson 5533 Ceas perete cu design, 35 cm

Karlsson 5533 Ceas perete cu design, 35 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCeas de perete din sticlă într-un design modern pur Karlsson va deveni un accesoriu excelent pentru fiecare încăpere. Cadranul este în nuanţa lucioasă tip lapte, cifrele în imitaţia cuprului şi arătătoare metalice. Ceasul are mecanismul de acţiune Quartz care funcţionează cu ajutorul bateriei.

Brandul olandez Karlsson este un producător însemnat de ceasuri de interior. Este un brand recunoscut și renumit pe plan internațional, care este vândut în întreaga lume. Se remarcă nu numai prin calitatea sa, dar și prin design inovator și formele estetice uimitoare.

Culoare: alb
Înălţime: 35 cm
Lăţime: 35 cm
Material: sticlă
 677457
Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide