Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Karlsson 5620ST Ceas de masă flip cu design Karlsson 5620ST Ceas de masă flip cu design
  Ceas de masă tip flip cu design Karlsson vă va oferi o reîntoarcere în perioada clasică dar într-un ton modern şi va deveni cu siguranţă un accesoriu excelent pentru fiecare spaţiu interior. Ceasul este în nuanţa de metal periat. Brandul olandez Karlsson este un producător însemnat de ceasuri de interior. Este un brand recunoscut și renumit pe plan internațional, care este vândut în întreaga lume. Se remarcă nu numai prin calitatea sa, dar și prin design inovator și formele estetice uimitoare.
0,0 0
638

Karlsson 5620ST Ceas de masă flip cu design

Transport gratuit
Karlsson 5620ST Ceas de masă flip cu design Karlsson 5620ST Ceas de masă flip cu design

Karlsson 5620ST Ceas de masă flip cu design

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ceas de masă tip flip cu design Karlsson vă va oferi o reîntoarcere în perioada clasică dar într-un ton modern şi va deveni cu siguranţă un accesoriu excelent pentru fiecare spaţiu interior. Ceasul este în nuanţa de metal periat.

Brandul olandez Karlsson este un producător însemnat de ceasuri de interior. Este un brand recunoscut și renumit pe plan internațional, care este vândut în întreaga lume. Se remarcă nu numai prin calitatea sa, dar și prin design inovator și formele estetice uimitoare.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 8,5 cm
Culoare: argintiu
Înălţime: 11 cm
Lăţime: 21 cm

Codul de catalog:

 677477
Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide