Kela Dozator de săpun Kalla alb, 420 ml Kela Dozator de săpun Kalla alb, 420 ml
 Dozatorul de săpun marca KELA este din seria Kalla, are o pompă practică pentru distribuirea convenabilă a săpunului. Dozatorul de săpun este fabricat din porțelan de calitate cu glazură albă și imprimeu delicat de flori, pompa este realizată din metal lustruit mat. Puteți combina și cu alte accesorii pentru baie din colecția Kalla. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
4,0 14
98

Kela Dozator de săpun Kalla alb, 420 ml

Kela Dozator de săpun Kalla alb, 420 ml

14 review-uri
97,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 18. 06. 2021  
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereDozatorul de săpun marca KELA este din seria Kalla, are o pompă practică pentru distribuirea convenabilă a săpunului. Dozatorul de săpun este fabricat din porțelan de calitate cu glazură albă și imprimeu delicat de flori, pompa este realizată din metal lustruit mat. Puteți combina și cu alte accesorii pentru baie din colecția Kalla.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5,6 cm
Culoare: alb
Înălţime: 19,5 cm
Lăţime: 8 cm
Material: porțelan

Codul de catalog:

 678450
Distribuie
kela

Review-uri

4,0 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide