Dozator de săpun Kela Natura, alb, 350 ml Dozator de săpun Kela Natura, alb, 350 ml
Dozatorul de săpun marca KELA este prevăzut cu o pompiţă practică din plastic. Corpul dozatorului este fabricat dintr-o combinaţie de ceramică de calitate cu lemn natural de bambus, combinând culorile alb cu maro. Acest dozator poate fi completat şi cu alte produse din seria Natura. Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
4,5 17
98

Dozator de săpun Kela Natura, alb, 350 ml

Dozator de săpun Kela Natura, alb, 350 ml

17 review-uri
97,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: luni 24. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

DescriereDozatorul de săpun marca KELA este prevăzut cu o pompiţă practică din plastic. Corpul dozatorului este fabricat dintr-o combinaţie de ceramică de calitate cu lemn natural de bambus, combinând culorile alb cu maro. Acest dozator poate fi completat şi cu alte produse din seria Natura.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 8 cm
Înălţime: 10,5 cm
Material: ceramică
Volum: 350 ml

Codul de catalog:

 678457
Distribuie
kela

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
94 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide