Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Kela Pahar de baie Sinfonie Kela Pahar de baie Sinfonie
 Paharul de baie marca KELA, îndrăgiți simplitatea şi prospețimea oferită de colecţia Sinfonie, şi completați-o cu un pahar frumos. Setul este fabricat din sticlă acrilică durabilă, care este utilizată şi la producerea ochelarilor de protecție. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
5,0 3
76

Kela Pahar de baie Sinfonie

Kela Pahar de baie Sinfonie

3 review-uri
75,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 75,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: marți 06. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

DescrierePaharul de baie marca KELA, îndrăgiți simplitatea şi prospețimea oferită de colecţia Sinfonie, şi completați-o cu un pahar frumos. Setul este fabricat din sticlă acrilică durabilă, care este utilizată şi la producerea ochelarilor de protecție.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 7,5 cm
Înălţime: 9,5 cm
Material: 100% acril

Codul de catalog:

 678473
Distribuie
kela

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide