Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oglindă cosmetică Wenko Assisi, cu amplificare 3x Oglindă cosmetică Wenko Assisi, cu amplificare 3x
Oglindă cosmetică reversibilă, de la renumita marcă germană Wenko va deveni un ajutor de nelipsit la machiajul de zi cu zi. Pe o parte  oferă vizualizare normală, pe cealaltă parte mărire de 3x, care este ideală pentru aplicații cosmetice. Oglinda este prevăzută cu suport stabil de calitate. Poate fi reglată la orice unghi. Această oglindă frumoasă va fi potrivită în orice baie sau pe masa cosmetică. Material: oțel cromat, sticlă. Dimensiuni: 34,5 x 18,5 x 15 cm. Diametru oglindă: 17 cm.
0,0 0
111

Oglindă cosmetică Wenko Assisi, cu amplificare 3x

Oglindă cosmetică Wenko Assisi, cu amplificare 3x

110,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 110,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

DescriereOglindă cosmetică reversibilă, de la renumita marcă germană Wenko va deveni un ajutor de nelipsit la machiajul de zi cu zi. Pe o parte  oferă vizualizare normală, pe cealaltă parte mărire de 3x, care este ideală pentru aplicații cosmetice. Oglinda este prevăzută cu suport stabil de calitate. Poate fi reglată la orice unghi. Această oglindă frumoasă va fi potrivită în orice baie sau pe masa cosmetică. Material: oțel cromat, sticlă. Dimensiuni: 34,5 x 18,5 x 15 cm. Diametru oglindă: 17 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Diametru: 17 cm
Greutate: 0,7 kg
Înălţime: 34,5 cm
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 358646
Distribuie
wenko

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide