Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lacăt 90 mm Lacăt 90 mm
  Un lacăt dreptunghiular cu un știft glisant pentru protecția generală a obiectului, ușii sau spațiilor care sunt importante pentru dumneavoastră. Pentru o utilizare ușoară, lacătul dispune de un mecanism de blocare prin simpla împingere a ochiului în corpul lacătului. Lacătul include 3 chei. Lacătul are un cilindru și astfel se deschide cu ajutorul cheii, aceasta fiind amplasată convenabil pe partea laterală a lacătului. Dacă doriți să vă asigurați proprietatea cu calitate, să vă încuiați pivnița, bagajul de mână sau bicicleta, folosiți acest lacăt de securitate. Se remarcă prin rezistența perfectă la forțare. De asemenea, poate fi utilizat și în exterior, datorită finisajului său anticoroziv. Parametrii tehnici: greutate: 1 kg
0,0 0
49

Lacăt 90 mm

Noutate
Lacăt 90 mm

Lacăt 90 mm

48,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 48,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

Descriere

Un lacăt dreptunghiular cu un știft glisant pentru protecția generală a obiectului, ușii sau spațiilor care sunt importante pentru dumneavoastră. Pentru o utilizare ușoară, lacătul dispune de un mecanism de blocare prin simpla împingere a ochiului în corpul lacătului.

Lacătul include 3 chei. Lacătul are un cilindru și astfel se deschide cu ajutorul cheii, aceasta fiind amplasată convenabil pe partea laterală a lacătului.

Dacă doriți să vă asigurați proprietatea cu calitate, să vă încuiați pivnița, bagajul de mână sau bicicleta, folosiți acest lacăt de securitate. Se remarcă prin rezistența perfectă la forțare. De asemenea, poate fi utilizat și în exterior, datorită finisajului său anticoroziv.

Parametrii tehnici: greutate: 1 kg

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 3 cm
Greutate: 1 kg
Înălţime: 13 cm
Lăţime: 16 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 702174
Distribuie
geko

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide