Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ladă depozitare pentru grădină Woodebox antracit, 190 l, 78 cm Ladă depozitare pentru grădină Woodebox antracit, 190 l, 78 cm
 Cutia de grădină mare, cu aspect de scândură de lemn, vă ajută să controlați toată dezordinea. Cutia este un ajutor practic pentru grădină, terasă sau balcon. Este ușoară, aerisită și protejează obiectele depozitate de o eventuală ploaie. Puteți depozita cu ușurință pernele de la mobilierul de grădină, pături, articole de grădină, mobilier mai mic sau jucării pentru copii. De asemenea, poate fi fixată cu un lacăt pentru a închide înăuntru obiecte mai valoroase. Această cutie de înaltă calitate, care nu necesită întreținere, este rezistentă la intemperii și nu trebuie conservată. Piesele individuale ale cutiei se prind la un loc, așa că nu va dura mult timp pentru asamblare.
4,0 143
181

Ladă depozitare pentru grădină Woodebox antracit, 190 l, 78 cm

reducere -15%
Ladă depozitare pentru grădină Woodebox antracit, 190 l, 78 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 8 clienţi

Ladă depozitare pentru grădină Woodebox antracit, 190 l, 78 cm

143 review-uri
Iniţial: 212,99 lei | Reducere: 32,00 lei 180,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 180,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

DescriereCutia de grădină mare, cu aspect de scândură de lemn, vă ajută să controlați toată dezordinea. Cutia este un ajutor practic pentru grădină, terasă sau balcon.

Este ușoară, aerisită și protejează obiectele depozitate de o eventuală ploaie. Puteți depozita cu ușurință pernele de la mobilierul de grădină, pături, articole de grădină, mobilier mai mic sau jucării pentru copii. De asemenea, poate fi fixată cu un lacăt pentru a închide înăuntru obiecte mai valoroase.

Această cutie de înaltă calitate, care nu necesită întreținere, este rezistentă la intemperii și nu trebuie conservată. Piesele individuale ale cutiei se prind la un loc, așa că nu va dura mult timp pentru asamblare.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 44 cm
Culoare: gri
Înălţime: 55 cm
Lăţime: 78 cm
Material: Plastic
Volum: 190 l

Codul de catalog:

 691290
Distribuie

Review-uri

4,0 (143 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide