Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lămpi solare de grădină, set 2 buc. Lămpi solare de grădină, set 2 buc.
 Acest set 2 buc. de lămpi solare are rol decorativ și ca iluminat de orientare în grădină sau pe căile de acces. După ce s-a încărcat de la lumina solară, poate lumina până la 8 ore. Cu aprindere automată după lăsarea întunericului. Se înfige simplu în pământ.
3,5 168
27

Lămpi solare de grădină, set 2 buc.

Lămpi solare de grădină, set 2 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest set 2 buc. de lămpi solare are rol decorativ și ca iluminat de orientare în grădină sau pe căile de acces. După ce s-a încărcat de la lumina solară, poate lumina până la 8 ore. Cu aprindere automată după lăsarea întunericului. Se înfige simplu în pământ.

Parametri şi specificaţii

Material: inox
Mărime: 28,5 x 6 x 9,5 cm

Codul de catalog:

 400504
Distribuie

Review-uri

3,5 (168 review-uri)
87 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide